Word gratis lid     Inloggen
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Home
Magazine
Foto van de Dag
Filmpjes
Recepten
Prikbord
Fotowedstrijd
Blogs
Forum
Kranten
Clubs
Tutorials
Agenda
Leden
 
Alle recepten
Mijn receptenboek
Nieuwe recepten
Populaire recepten
Recept toevoegen
Recept Zoeken

Tagliatelle met konijn en bieslook








Dit is zo’n pastasaus die wel even tijd kost, maar dan ook wel erg lekker is. Je kunt hem overigens makkelijk een dag of twee van tevoren maken. Dus ideaal voor een Italiaans feestje.
De konijnenbouten stoof je een uurtje in de witte wijn met tijm. Dan krijg het een heerlijke friszure en kruidige smaak.
Konijn is in Nederland best een ondergewaardeerd stuk vlees. Maar het is heerlijk. En het is ook nog eens mager en volgens Herman den Blijker het meest gezonde vlees dat we kunnen eten. Doen dus.
Niet alle slagers hebben het op voorraad. Gewoon even bestellen dus, is ook niet heel duur. En maak maar flink veel, want het kan makkelijk ingevroren worden. En dan is het ineens een lekkere snelle pasta.

Bron recept: Eetsnob

Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen

2 konijnenbouten
2 takjes tijm
1 kruidnagel
1 teen geperste knoflook
1 glas kippenbouillon
2 glazen witte wijn
1 pak verse biologische tagliatelle
150 ml sojaroom
2 eetlepel vloeibare margarine
peper en zout
klein bosje vers gehakte bieslook



Bereiding
Bereiden
Dep de bouten drook en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de bouten in een paar minuten aan beide kanten mooi bruin. Zet het vuur laag, fruit even de knoflook aan en blus af met de wijn en de bouillon. Laat een uurtje met het deksel op de pan langzaam gaar worden. Af en toe keren. Haal de bouten uit de pan en laat ze afkoelen. Bewaar het stoofvocht in de pan. Pluk al het vlees van de botten en doe het terug in de pan. Verwarm langzaam met de sojaroom. Kook intussen de Tagliatelle in vier minuten in kokend water gaar. Giet af en voeg toe aan de saus. Even doorwarmen en direct serveren. Garneer met wat vers gehakte bieslook. Eet smakelijk!

Geplaatst door Mikke.1
Klik hier en bekijk alles van Mikke.1
_ _


Bereidingstijd
-

Kosten
-

Keuken
-

Maaltijd
-

Gelegenheid
-

Smaak
-



Reacties Van leden

Je reactie
Het is alleen mogelijk te reageren wanneer je ingelogd bent.
_
Naam_Wachtwoord_


Er zijn nog geen reacties gegeven.



_
Alle reacties op dit onderdeel


Mijn Favorieten
_
Nog geen favorieten aangemaakt.







_
 
_

50plusser.nl
Over 50plusser.nl
Homepage
Top 20 mogelijkheden
Nieuwsbrieven
Contact
Inloggen
Wachtwoord vergeten
Adverteren
Privacystatement & Cookiebeleid
Sitemap

Lidmaatschap
Gratis lidmaatschap
Plus lidmaatschap
Uitschrijven

IK
Mijn profiel
Mensen uitnodigen
Mijn plekken op internet
Profielfoto's
Hoofdfoto's aanpassen
Gegevens aanpassen
Gebruikersnaam wijzigen
Wachtwoord wijzigen
E-mailadres wijzigen

Leden
Overzicht
Nu online
Verjaardagen
Wie doet wat?
Overzicht
Mijn acties
Wat doen mijn vrienden

Prikbord
Alle berichten
Mijn berichten
Berichten van mijn vrienden

Van de dag
Foto's
Weerfoto's
Fotobewerkingen
Zwart/wit foto's
Video's
Stellingen

Fotoboeken
Overzicht
Mijn fotoboeken
Top fotoboeken

Fotowedstrijd
Overzicht
Huidige top 25
Winnaars
Voorgaande wedstrijden

Chatboxen
1 op 1 livechat
ChatBox
Clubs
Overzicht
Populaire clubs
Nieuwe clubs
Start een club

Blogs
Overzicht
Populaire weblogs
Start een weblog

Forum
Alle forums
Onderwerpen van vandaag
Onderwerpen van deze week
Zoeken

Cursussen
Software
Websites
Gezondheid
50plusser.nl

Zoek & Deel
Overzicht
Wandelroutes
Fietsroutes
Natuurgebieden
Bezienswaardigheden
Campings
Autoroutes
Motorroutes
Overige
Nieuws
Krantenkoppen
Weerbericht

Magazine
Artikelen
Artikel schrijven
Interviews

Extra
Recepten
Evenementen agenda
Ga je mee?
Webgids
Marktplaats
Spelletjes
Braintraining
E-cards maken
Desktop achtergronden
Software downloads
Animaties
Fotokalenders maken
Vandaag
18 berichten
0 tweets
23 foto's
272 reacties

RSS Feeds
Website RSS
Magazine RSS
Weblog RSS
Club RSS

Onze websites
50plusser.nl

Plus lidmaatschap
Word Plus lid voor maar
€ 1,79 per maand!










50plusser.nl
© 2005-2021
Publishious

Camino de las Puentezuelas s/n Buzón 4 29.120 Alhaurin el Grande
CIF / NIF : Y 5412747 X

_
_